Įmontuojama orkaitė, 56 l, 9 funkcijos, 2800 vatų, 60 cm, BUFETT, 6410161

Įmontuojama orkaitė BUFETT, 56 l, 2800 W – tai daugiafunkcis įrenginys, skirtas gaminti įvairiausius patiekalus.

50 l orkaitės tūris leidžia sudėti didelį kiekį produktų ir vienu metu dirbti keliais lygiais. Spintelės išmatavimai (ilgis x plotis x aukštis) - 60 x 57 x 59 cm Svoris - 32 kg. Orkaitės korpusas pagamintas iš itin tvirto metalo, atsparaus nusidėvėjimui ir pažeidimams. Durų atidarymo kryptis iš viršaus į apačią. Prietaisas sukurtas ilgam tarnavimo laikui.

Yra 9 gaminimo funkcijos, įskaitant visus pagrindinius ir populiariausius režimus:

• Grilis – sukuria šilumą, apkepdamas patiekalą iki traškios plutelės ir palikdamas gaminį viduje sultingą.

• Konvekcija – leidžia tolygiai įkaitinti orą orkaitėje: supaprastina ir pagreitina daugelio patiekalų gaminimo procesą.

• Dvigubas grilis + ventiliatorius – kaitinimo elementai ir ventiliatorius veikia pakaitomis: tinka paukštienai, žuviai ir dideliems mėsos gabalams kepti

Picos funkcija yra šaldytų maisto produktų, tokių kaip picos, pyragai ar kiti šaldyti maisto produktai, ruošimo režimas.

• Apatinis karštis – kaitinimas tik apatinėje orkaitės kameros dalyje: pakartotiniam pašildymui arba lėtam kepimui

• Viršutinė ir apatinė kaitra (tradicinis gaminimas) – kepimui ir kepimui tame pačiame lygyje: labiausiai tinka pyragams su drėgnais įdarais.

• Viršutinis ir apatinis kaitinimas + ventiliatorius – tinka dideliems patiekalams, kuriuos reikia tolygiai kepti viduje ir išorėje, pavyzdžiui, kepti vyniotiniai, kiaulienos čiulptukai, pyragaičiai, pudingas, troškiniai, kepsniai.

Orkaitės apšvietimas – orkaitės veikimo metu užsidega vidinė lemputė

• Atitirpinimas – šiuo režimu pagerinama oro cirkuliacija vidinėje kameroje, kuri prisideda prie produktų atitirpinimo

Orkaitėje yra ekranas su galimybe nustatyti laiką. (esantis valdymo skydelyje). Integruotos spintelės galia yra 2800 vatų. A energijos vartojimo efektyvumo klasė leidžia protingai naudoti elektros energiją, taupant komunalinius mokesčius.

Kodas: AD5609B00
Pasiūlykite kainą

Pastaba: tikrasis produktas gali skirtis nuo pavaizduoto paveikslėlyje, taip pat paveikslėlyje gali būti dalių, kurių nėra produkto komplektacijoje.
Susijusios prekės