Vieni ją švenčia, kiti – burba, kad meilės dieną reikėtų švęsti kasdien, bet abejingų Valentino dienai, ypač restoranų versle, nėra. Turbūt nesuklysime teigdami, kad šiandien visose maitinimo įstaigose populiariausi bus staliukai, skirti tik dviems.
Pasitikrinkite, ar pasirūpinote visomis smulkmenomis, kurios padės Valentino (ir ne tik!) vakarą padaryti ypatingą Jūsų klientams. Net jei serviruosite staliuką namuose, šie patarimai pravers ir Jums.
1. Rezervuokite ypatingą vietą.
Staliukas prie lango ar su vaizdu į jūrą – nesvarbu, svarbiausia rezervuoti vietą širdyje!
Stalo lentelė. Kreidinė lentelė.
P.S. Nepamirškite pranešti apie ypatingus Valentino dienos pasiūlymus savo svečiams.
2. Serviruokite stalą dviems.
Šįvakar pravers mažos užkandžių lėkštutės sūriui ir alyvuogėms, krepšeliai duonai – tegu pirštai susitinka!
Lėkštė alyvuogėms. Lėkštė Torro. Krepšeliai duonai.
Taip pat verta būti pasiruošusiems išbandyti kažką naujo ar pikantiško.
Šakutė sraigėms. Šakutės ir žnyplės omarams.
Svarbiausia - nepersistenkite su raudonais ar širdelės formos akcentais!
3. Pasirūpinkite reikalingais įrankiais.
Faktas – šįvakar reikės kažką atkimšti, arba suplakti ypatingą kokteilį.
Padavėjo atidarytuvas. Kokteilių plaktuvė.
4. Nusiteikite saldžiai vakaro pabaigai.
Lai vakarienę vainikuos šokoladas, o desertus dekoruokite šviežiomis uogomis ir plakta grietinėle.
Šokolado fondiu fontanas. Grietinėlės plakiklis KitchenLine.
O jei norite parodyti dar daugiau meilės savo klientams ir savo virtuvei – užsukite į www.e-gastro.lt ir atnaujinkite savo turimą maisto ruošimo įrangą ir reikmenis!
Su meile,
E-Gastro